Behandelingen

Cryolipolyse, ook wel vet bevriezen, coolsculpting of cryotherapie, is een methode om vetcellen in het menselijk lichaam af te breken door ze bloot te stellen aan koeling. Dit gebeurt door verschillende therapieën. Wat ze gemeen hebben is dat ze allen een uitwendige behandeling bieden die een mooie verbetering van silhouet geeft. De blootstelling aan koeling veroorzaakt celvernietiging in onderhuids (subcutaan) vetweefsel, zonder schade aan te brengen aan ander omliggend weefsel. De methode wordt gepresenteerd als een niet-chirurgisch alternatief voor liposuctie. Vet bevriezen Twente werkt met de behandelmethode Cryocavitatie.

Cryocavitatie

Cryocavitatie is een combinatiebehandeling waarbij vetcellen door cryolipolyse onder vacuüm worden gekristalliseerd op -2 graden Celsius. De structuur van triglyceriden in je vetweefsel wordt door bevriezing omgezet waardoor ze barsten. Vervolgens  wordt de huid bewerkt met een ultra-cavitatie. Uitzending van Cryolipolyse behandeling Cryocavitatie behandelapparaateen ultrasone geluidsgolf, maakt de vetcelwand kapot. Door de vetcelwand geforceerd te breken wordt er een dubbele impact gerealiseerd. De kapotte tryglyceriden komen vrij en kunnen direct en zeer adequaat worden opgeruimd.

De intensiteit van de apparatuur en de behandeling stemmen we af op je verwachtingen en het maximaal haalbare resultaat. Na de behandeling is geen hersteltijd nodig. Wel zal de huid wat rood en beurs zijn tot enkele uren na de behandeling. Elke behandeling staat op zich en geeft resultaat. Herhaling is mogelijk.

Klik hier voor meer informatie: Zeker Slank

Wilt u meer weten over deze behandelingen, neem dan contact op via onze contactpagina.